Közélet

Szöget vertek egy 13 éves kislány fejébe az utcán

A lány hazafelé tartott Köln városában, amikor azt érezte, hátulról valaki fejbe veri. Később kiderült, egy négy centis szög áll ki a fejéből.

A kislány egy piros lámpánál várakozott egy zebránál, amikor a támadás érte – jelentette a német sajtó. A lány csak annyit érzett, hogy valaki egy tárggyal fejbe veri, majd a földre zuhant, és egy kis időre elvesztette az eszméletét. Amikor magához tért, rögtön a közelben lakó anyját hívta mobiltelefonján. A fejéből kiálló szöget akkor vették észre, amikor az anyja megvizsgálta a fejét, ahol az ütés érte.

A lány anyja azonnal értesítette a rendőrséget, valamint orvoshoz vitte a lányt, akinek a fejéből ki tudták venni a nagyjából fél centiméter mélyre fúródott szöget. A német sajtóban meg nem nevezett lány csak könnyebben sérült, de a lelki sérülései már komolyabbak. A lánytól a támadó semmit sem vitt el, és egyelőre nem tudni, hogy miért vert szöget a lány fejébe.

10 röntgenfelvétel, amiről azt gondolnád, trükk

Pedig nem, és hihetetlen módon mind a 10 áldozat túlélte az őket ért balesetet. Van köztük munkás építkezésen, akinek betonból kiálló vasrúd nyársalta fel a fejét, van otthon készített kis nyilacska, amit csövön kellett volna kifújni, de a kisfiú véletlenül beszívta. Látható arcba fúródott metszőolló (csak röntgenfelvételen szerencsére), kés, szög a koponyában, sőt lándzsa is.

Felkészültek?
Akkor klikk ide.

Ám akinek ez is sok, az hallgasson egy kis Bachot Kölnből

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik