Közélet

Elvonulnak a rendőrök Ürömről, nincsen tettes

Kozuti-ellenorzes(1)(960x640)(4).jpg (Közúti ellenőrzés)
Kozuti-ellenorzes(1)(960x640)(4).jpg (Közúti ellenőrzés)

A rendőrök bejelentést kaptak, kivonultak, ellenőriztek, és továbbra is ismeretlen tettes ellen nyomoznak.

Kovács Viktória, az Országos Rendőr-főkaptányság szóvivője kora délután a Hír24-nek elmondta: a Lehel téri bankrobbantással kapcsolatban Ürömön végzett adatgyűtjés és tanúkutatás után “továbbra is ismeretlen tettes ellen nyomoznak”. Információink szerint a rendőrök elvonulnak a városból.

A rendőrség délelőtt szállta meg a települést, miután a rendőrség zöld számára bejelentés érkezett a Lehel úti bankrobbantással kapcsolatban. Kovács Viktória az akció megindítása után azt mondta, hogy minden beérkező információt ellenőriznek, ez történik most az említett településen

A Blikk vasárnap azt írta, hogy az sem elképzelhetetlen, hogy vidéki volt a motoros: a rendőrök azokat aképeket is megvizsgálnák, amiből kiderülhet, hogy merre ment a robbantás után, elhagyta-e Budapestet. Az Origo pedig arról cikkezett szombaton, hogy sisakkamerája lehetett a keresett férfinak.

A házakat rengető detonáció hétfőn, 4 óra körül történt a Lehel úton. A CIB bank oldalfala gyakorlatilag eltűnt, és kár érte a mellette lévő Budapest Bank épületét is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik