Közélet

Lefejelt egy utast a biztonsági őr a kisföldalattinál

Újabb durva olvasói levelet kapott a BKV-Figyelő.

A BKV-Figyelő blog olvasója egy dulakodást próbált megakadályozni az Oktogonnál, de pórul járt. A kisföldalattinál dolgozó biztonsági őr lefejelte. A férfinek eltört az orra, panaszlevelet írt a BKV-nak:

“Oktogon megállóhelynél bérletvásárlás után lökdösődésre lettem figyelmes egy úr és a biztonsági őrök között. Megkérdeztem mi történik, erre kiabálni kezdett K. GY. (az eredeti levélben a teljes név szerepel – a szerk.) SZ0874123 jelszámú biztonsági őr, fenyegetőleg felém jött, agresszívan felém hajolt erőt mutatva, majd lefejelt. Orromból azonnal elkezdett folyni a vér. Ezek után a biztonsági őrök egymás között arról beszéltek előttem, hogyan biztosítsanak alibit a társuknak.

Kihívtam mentőket és a rendőrséget. Mindkét szolgálatnak köszönöm színvonalas munkájukat! A mentő a Baleseti Intézetbe szállított, ahol elláttak, majd az ügyeletes kórház orr- fül gégészeti osztályára kerültem. Orrom eltört, nyolc napon túlgyógyuló sérülést szenvedtem, a BKV hivatalos személye által elkövetett súlyos testi sértés következtében, aki ezt a büntetőjogi tényállását produkálta. Tudtommal a rendőrség az elkövetőt elvezette.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik