Közélet

Rázárták a repülőt egy elfelejtett utasra

Repulogep(1)(13)(2)(960x640).jpg (repülőgép, )
Repulogep(1)(13)(2)(960x640).jpg (repülőgép, )

A férfi elaludt és leszállás után senki nem keltette fel, sőt senki nem vette észre, hogy ott van.

„Mindenki elalszik a repülőgépeken”, de nem mindenki ébred fel a leszállás után teljesen egyedül a sötét gépen arra, hogy bezárták. Pedig pontosan ez történt az amerikai Tom Wagnerrel, aki a United Express járatával tartott Louisiana államból tartott Kaliforniába és Houston repülőterén át kellett volna szállni. Csak hát az átszálláshoz előbb le kellett volna szállnia a repülőről. Amit nem tudott megtenni, mert a leszálláskor már mélyen aludt és a földet érés után senki sem keltette fel – közölte az ABC13 televízió.

Wagner elmondása szerint a gép hátsó részén, egy ablak melletti ülésen szenderedett el és a sötét és már teljesen kihűlt gépen ébredt fel, és minden ajtót zárva talált. A férfi a barátnőjét hívta fel, aki először azt hitte, Wagner viccel. Végül ő volt az, aki felhívta a légitársaságot, és fél óra múlva néhány munkás kiszabadította.

A légitársaság az ABC13-nak küldött levélben közölte, hogy nem értik, hogyan sikerült nem észrevenniük a gépen alvó utast, pedig a cég elmondása szerint a repülőt végignézték a leszállás után. Az ügyben vizsgálatot indítottak.

Wagner az eset után lekéste a csatlakozó járatát, de végül eljutott Kaliforniába.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik