Közélet

Halálra verte édesanyját egy férfi Gyulán

A nő a helyszínen belehalt sérüléseibe. Gyilkos fia ellen halált okozó testi sértés miatt indult eljárás.

A 39 éves férfi hétfőn támadt rá édesanyjára Gyulán. A 60 éves asszonyt otthonában bántalmazta, és olyan súlyos sérüléseket okozott neki, hogy a nő a helyszínen meghalt.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság az okokról egyelőre nem beszél, mindössze annyit közöltek még, hogy a támadót őrizetbe vették és halált okozó testi sértés miatt indítottak eljárást ellene.

Szakértőkkel vizsgálják a történtek körülményeit.

Gyerekgyilkostól a feleséggyilkosig

A múlt hónapban több családi tragédia is történt. Október közepén  brutális gyilkosság volt Baracson. Ketten haltak meg: egy 41 éves nő és 21 éves fia. Az asszony élettársa végzett velük. Egyes hírek szerint a tettes a párját és a nevelt fiát – a fiatal kapust – egy kalapács segítségével ölte meg. A holttesteket Mélykútnál találták meg, egy mezőgazdasági területen. A férfit mentősök látták el, miután végezni akart magával.

Budapesten is tragédia történt ugyanazokban a napokban. A külvárosi lakótelepen, a XV. kerületi Páskomliget utcában egy idős férfi ölte meg feleségét. A 85 éves tettes késsel rontott párjára a vita hevében. Az asszony azonnal meghalt. A gyilkos férj a történtek után magát is megsebesítette.

Szintén múlt hónap közepén, Erdőkertesen egy 41 éves nő halt meg, az apja végzett vele. A 72 éves ember a rendőrség szerint “egy fegyveralkatrész és egyéb eszközök felhasználásával” ölte meg gyermekét, miután összevesztek. A holttestre erdőkertesi otthonukban találtak rá az egyenruhások.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik