Közélet

Élő videojáték közvetítésben vetkőztette le részeg feleségét

Alig egy hete működik a Playroom, itt az első botrány!

Elég volt néhány nap ahhoz, hogy kitörjön a botrány, miután kapható lett a Playstation új, 4-es konzolja, illetve elérhetővé vált a hozzá kapcsolódó, élő video közvetítéseket lehetővé tevő Playroom nevű szolgáltatás.

A PS4 tulajdonosok különböző dolgokra használják a video közvetítést világszerte, a legtöbben játéktudásukat fitogtatják rajta, de volt olyan pár is, aki ennek segítségével sorsolta ki, a már megunt PS3 konzolját.

Kattintson a képre még több képért és a videóért!

A Darckobra nevű felhasználó azonban olyan showt mutatott be a játékosoknak, amire ők csak egészen más csatornákon számíthattak volna. A képen először az látszott, hogy egy férfi és egy nő masszívan piál egy kanapén. A nő teljesen ki van ütve, lassan elalszik. A férfi ekkor félrehúzza a nő ruháját és közszemlére teszi a nő melleit. Az oldal tizenöt percen keresztül közvetítette a részeg öntudatlanságban fetrengő félmeztelen nőt, majd a képernyő hirtelen elsötétült. De csak néhány pillanatra, hogy a visszatérő kép az immár teljesen meztelen nőt mutassa, akit feltehetőleg a férj vetkőztetett le – írja a Daily Mail.

A szolgáltató azonnal letiltotta a férfi Playroom hozzáférését, és figyelmeztette a PS4-et gyártó Sony-t, hogy bár új szolgáltatása remek lehetőségeket rejt a játékosok számára, a jelenlegi szabályozás mellett, hamar a beteg elmék játszóterévé válhat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik