Közélet

Nyoma veszett a magyar énekesnőnek

mikrofon (mikrofon, )
mikrofon (mikrofon, )

A Quantum Cowboy tagjának táskáját megtalálták a Duna-parton.

“Tisztelt zenésztársak és barátok! Brady Orsolya (BradyO, zenekarunk énekesnője) több mint 72 órája eltűnt és még nem került elő. Segítsetek őt megtalálni, nagyon kérünk titeket. Kérdezzetek körbe, hogy látta-e Orsit valaki szombaton este vagy délután Budapesten” – olvasható az egy electro-punk, powerpop, factory dance metal csapat, a Quantum Cowboys felhívásában.

Aki bármit tud az énekesnő hollétéről, jelezze a 70/319-4483 számon

A zenésznek múlt szombaton, azaz november 9-én veszett nyoma, azóta semmi hír róla. Táskáját azonban megtalálták a pesti rakparton, a Szent István park magasságában, benne az irataival, telefonjával, tárcájával.

“Ti, akik délen laktok a nagy folyó mentén, a legrosszabbra gondolva, menjetek és érdeklődjetek a vízi rendészetnél – bárki aki tud segíteni most, tegye meg” – kéri az énekesnő öccse. Orsi eltűnésekor fehér pólót, sötét kabátot és egy barna kordbársony nadrágot viselt. Nagy Gábor, az eltűnt énekesnő testvére a Hír24-nek elmondta, feltehetően öngyilkosság áll eltűnése mögött, de azért mégis reménykednek, hogy szerettük épségben előkerül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik