Közélet

Rácsba szorult fejjel lógott a magasban egy hároméves

A négy emelet magasan beszorult kisgyereket tűzoltók mentették ki.

Újabb kisgyerek lett az áldozata a kínai házak ablakain elhelyezett rácsoknak. Illetve, talán helyesebb lenne azt mondani, hogy a felelőtlen szülők áldozata lett, akik egyedül hagyták, és ki tudott mászni a negyedik emelten lévő lakás ablakán. A rács pedig igazából megmentette az életét.

A kislány a Kína délkeleti részén található Kujlin városában került igazán szorult helyzetbe. A tűzoltókat járókelők riasztották, akik meghallották a sírását. A hároméves kislányt egy hidraulikus szerszám segítségével szabadították ki.

A Daily Mail cikke szerint a szülők azt mondták, hogy rendszeresen magára szokták hagyni kislányukat a kulcsra zárt lakásban, amikor dolgozni mennek, de soha nem gondolták volna, hogy valami ilyesmi történhet. Elmondásuk szerint a lány általában csak aludt és tévézett, amikor egyedült hagyták. Szerintük unatkozhatott, vagy meg akarta keresni őket és valahogy sikerült kinyitni a bezárt ablakot. Most közölték, hogy ezután soha többet nem hagyják egyedül a lakásban.

Kínában szomorúan rendszeresnek számít, hogy kisgyerekek – és néha felnőttek is – kizuhannak több emelet magasan lévő ablakokon, és csak az ablakrácsok mentik meg az életüket – vagy az utcán álló motorosfutárok, ahogy az ezen a felvételen látható.

 

2013. November 7.

 

2013. Augusztus 20.

 

2013. Július 22.

 

2013. Július 10.


2013. Február 23.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik