Közélet

Alaposan megruházták a pofátlan turistát – videó

Jó tanács turistáknak: külföldön ne legyen nagy a szád, és főleg ne üss fenéken helyi nőket, mert verés lehet a vége.

Az alábbi felvételen látható amerikai turista egy orosz vonaton tanulta meg egy életre annak a kijelentésnek az igazságát, hogy Rómában viselkedj úgy, mint a rómaiak. A férfi a videó elején magából kikelve panaszkodik a vonaton szúnyoghálót áruló nőre, amiért szerinte túl hangosan kínálja portékáját, zavarva ezzel nyugalmát, hiszen még a saját hangját sem hallja. Mindezt persze angolul teszi – a mellett ülő és láthatóan angolul is tudó orosz nő segítségével – hiszen őt miért is ismerné a helyi nyelvet.

Aztán, amikor az árus odébb sétál, igazán nagy hibát követ el: rácsap a távozóban lévő nőre, majd amikor a nő visszakézből pofán vágja, magából kikelve felpattan és dühös rákiabálja – természetesen angolul, hogy „te szajha, ne merj kezet emelni rám”. Ekkor jön el az a pillanat, amikor az egyik férfi tiszteletre tanítja néhány jól irányzott ütéssel, közölve vele: mi sem emelünk kezet a feleségedre, ne tedd te sem, „még a saját feleségemre sem emelek kezet, ne merd ezt megtenni még egyszer”.

És ismerve, hogy az orosz nem mennek a szomszédba egy jó kis verekedéséért, az amerikai turista még örülhet, hogy megúszta három ütéssel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik