Közélet

Megszólalt a Soroksáron megölt anya férje

Nem engedték oda felesége holttestéhez, de elmondták, hogy mit tettek vele – árulta el a hvg.hu-nak.

A 36 éves áldozatot múlt szerdán, kora este ölték meg Budapest XXIII. kerületében, a nő futni ment. A brutális gyilkosságról Schobert Norbert a Facebook-oldalán osztott meg  részleteket. Azt írta, az áldozat egykori iskolatársa felesége.

Nem lehet szavakban elmondani, mit érzek, iszonyatos kín – mondta a hvg.hu-nak a gyászoló férj, aki elmesélte, hogy felesége szeptember 25-ei eltűnésének estéjén kisfiának tűnt fel, hogy még mindig nem tért vissza az anyja. Ekkor próbálta meg telefonon elérni, hiába. A rendőrséghez fordult, egy kutyás rendőr találta meg éjjel a nő holttestét egy bokorban. „Engem és mást sem engedtek oda a holttesthez, de elmondták, hogy mit tettek vele – idézte fel a lapnak.

A férfi hihetetlennek tartja, hogy valaki elmegy futni, s az történik vele, mint a feleségével ráadásul lakott területen, sportolásra kialakított bicikliúton. Azt is elárulta, hogy már az első pillanatban megérezték: valami baj van, valami nagyon rossz dolog történt.

A nő gyilkosa után tizennégy fős nyomozócsoport kutat.

Norbi a hír megosztásakor azt írta, hogy szerinte az ilyen esetekben legyen halálbüntetés. A Hír24 utánajárt, hogy mit gondol erről Rubint Réka, Hajdú Péter, Tóth Gabi és Dopeman.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik