Közélet

Elkapták a Kárász Róbertet kizsebelő kalapos tolvajt

Otthonában csaptak le rá az egyenruhások.

Elkapták a rendőrök azt a férfit, aki csaknem két hete kizsebelte a TV2 műsorvezetőjét – értesült a Hír24. Úgy tudjuk, a tolvajra szerdán, kora reggel csaptak le az egyenruhások Budapesten, zuglói otthonában. Értesüléseink szerint nem ő az egyetlen, aki a kapitányságon landolt, az üggyel kapcsolatban előállítottak egy másik személyt is. Kerestük az ügyben az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálatát, későbbre ígértek tájékoztatást az ügyben.

Fényes nappal lopták meg a Mokka műsorvezetőjét (fotó:TV2)

A rendőrség egyébként múlt hétfőn tette közzé felhívását, illetve egy képet a “kalapos tolvajról”. Azt írták, a férfi szeptember 14-én délután, a VII. kerületben, egy Király utcai étteremben emelt el egy kabátzsebben lévő tárcát, benne pénzzel, iratokkal és vásárlói kártyákkal.

Zsákmánylesen az étteremben (fotó: police.hu)

Később kiderült, a zsebesnek a TV2 egyik műsorvezetőjét sikerült megnyúlnia – egyrészt nagy örömére, másrészt felháborodására. Mert ugyan nagyon kedveli Kárász Róbertet, csak éppen azzal nem volt maradéktalanul elégedett, amit a tárcájában talált.

Sz­­*ros ötvenezer????

A tolvaj miután megszerezte a vágyott holmit, meglepő lépésre szánta el magát: felhívta a műsorvezetőt, egyebek mellett azért, hogy leteremtse. “Ne ijedj meg Robikám, nálam van a tárcád” – kezdte. A műsorvezető csak ekkor jött rá, hogy kizsebelték. Egy nyilvános fülkéből telefonált, és elmondta azt is Kárász Róbertnek, bizony ő a kedvence a TV2-nél, de alaposan megdorgálta, miért csak „szaros ötvenezer forint” van nála. Azt is hozzáfűzte, ne izguljon, ha lesz kedve, leadja az iratait. A műsorvezető az Aktívnak mesélte el történetét még a múlt héten.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik