Közélet

Pszichiátrián kezelték NAV-os erőszakolót

pszichiatria(210x140)(1).jpg (pszichiátria)
pszichiatria(210x140)(1).jpg (pszichiátria)

A salgótarjáni Sz. József erős nyugtatókat is szed betegségére, feltehetőleg akkor is zavart állapotban volt, amikor tettét elkövette – írja a Blikk.

Amikor Nemzeti Adó- és Vámhivatalban (NAV) tudomást szereztek betegségéről, gépkocsivezetőnek minősítették vissza. A nyomozás kiderítette azt is, hogy a férfi éjszaka is őrködött túsza fölött. Rövidnadrágban és világító bányászsisakban járkált a lakásban, a rémült nő meg sem mert mozdulni.

A Blikk értesülései szerint a nő akkor szökött ki a lakásból, amikor a férfi lement a garázsba a kocsijához. Az áldozat kifutott a bérházból, átszaladt a szomszédos patakon, a kertek alatt igyekezett menekülni, hogy ha autóval üldözőbe veszi őt Sz. József, akkor se tudja elkapni.

Beszaladt egy üzletbe, az eladótól sírva azt kérdezte, merre van a kapitányság. Miután útbaigazítást kapott, újból rohanni kezdett az úttesten. Közben az autót figyelte, és nem vette észre, hogy a férfi ekkorra már letette a kocsiját, és futva eredt a nyomába. Egészen a rendőrségig üldözte.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik