Közélet

Tragédiákkal indult a szombat

baleset (baleset, karambol, )
baleset (baleset, karambol, )

Egy ember meghalt az M3-ason történt tömegkarambolban. Később az M1-esen is súlyos baleset volt. Onnan 9 embert szállítottak kórházba. Tragédia történt Balmazújváros közelében is.

Súlyos balesetekkel kezdődött a hétvége. Az M3-ason egy mikrobusz és öt személyautó karambolozott szombatra virradóan. A tömegkarambol a sztráda Nyíregyháza felé vezető oldalának 96-os kilométerénél történt. A szerencsétlenségben egy férfi a helyszínen meghalt, öt ember megsérült. A helyszínelés és műszaki mentés idejére a rendőrség teljes pályás útlezárást rendelt el az érintett szakaszon. Kora reggel indult újra a forgalom.

Karambol volt az M1-esen is

Az autópálya 112-es kilométerénél egy külföldi rendszámú utánfutós kisbusz haladt Budapest felől Hegyeshalom irányába. Győrszentiván térségében az előtte haladó kamionnak ütközött, többször megpördült, utánfutója leszakadt és szalagkorlátnak csapódott. A pályatesten keresztbe forduló járműbe két személyautó belehajtott. A külföldi kisbusz sofőrjét – aki feltehetően elaludt vezetés közben – és nyolc utasát a mentők kórházba vitték. A helyszínen az útzárat kora reggel oldották fel.

Három halott Debrecennél, egy Balmazújváros határában

Tragédia történt szombat délelőtt Debrecen közelében is. Hárman meghaltak a 354-es úton, amikor két személygépkocsi összeütközött. Az eddigi adatok szerint a Bocskaikert felől Debrecen felé tartó személygépkocsi – eddig ismeretlen okból – áttért az út menetirány szerinti bal oldalára, és ott frontálisan összeütközött egy éppen akkor odaérő autóval. A balesetet okozó gépkocsi férfi vezetője, valamint a szemből érkező kocsiban ülő férfi és nő a helyszínen meghalt. A rendőrség a baleseti szemle idejére eltereli a járműveket a Debrecent elkerülő útszakaszról: Debrecennél a 35-ös útra, Bocskaikertnél a 4-es útra terelik a forgalmat.

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Halálos baleset történt szombat hajnalban Balmazújváros határában is. A 3323-as úton egy személyautó ismeretlen okból árokba csapódott. Vezetője a helyszínen meghalt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik