Közélet

Hajtóvadászat Páva lányának támadója után

Mindeddig kicsúszott a rendőrök keze közül Nyerges Zoltán, pedig a rendőrök házról házra járva keresik a brutális pécsi támadót.

Szobáról szobára jártak, és még az ágyneműtartókba is benéztek az állig felfegyverkezett kommandósok abban a pécsi házban, ahonnan vasárnap kereket oldott a polgármester kisebbik lányának, brutális támadója – írja a Blikk. A sikertelen rendőrségi akció ellenére a házban lakó két férfit, R. Norbertet és testvérét, R. Sándort, valamint két barátnőjüket is rendőrautóval vitték el. A Bors információi szerint a bekísért négy személyt tanúként hallgatták meg, majd ezt követően haza is engedték őket.

A lakosság részéről folyamatosan érkeznek a bejelentések a rendőrségre, a rendőrök a kapott információt folyamatosan ellenőrzik.

A komlói gyermekotthonban nevelkedett fiatalember nem ismeretlen a zsaruk előtt. Évekkel korábban egyik nevelőjének lányát próbálta erőszakkal magáévá tenni, akkor azonban bizonyítékok híján szabadon engedték. Pár hónappal később viszont egy 15 éves tinire csapott le, aki a mai napig képtelen feldolgozni a borzalmas támadást.

A rendőrök és a nyomozók Pécsett és Komlón három napja hajszolják a férfit, akit valószínűleg korgó gyomra buktat majd le – írja a Blikk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik