Közélet

Szeretőjére vallott a savval leöntött nő

rendőrség (police, )
rendőrség (police, )

Kórházi ágyán hallgatta ki a rendőrség R. Erikát, akit a gyanú szerint volt szeretője elkábított, majd sósavval leöntött.

Az asszonyt napokig nem lehetett kihallgatni az őt ért támadás következtében kapott sokk miatt, de csütörtökre javult annyira az állapota, hogy a nyomozók kihallgathatták. A Blikk értesülései szerint dr. B. Krisztián, a 43 éves kórházigazgató áldozatának vallomása alátámasztotta a nyomozók feltevését, miszerint a Budai Irgalmasrendi Kórház vezetője – aki a gyanú szerint sósavat öntött szeretője ágyékára –  támadott, és tettét megpróbálta rablásnak álcázni.

Mint a bulvárlap megtudta, a sértett elkábítására használt anyagot és a maró hatású folyadékot az előzetes szakértői vélemény szerint az egészségügyben használják, ezért a hatóság a gyanúsított munkahelyén meg fogja vizsgálni, hogy hiányzik-e a leltár szerinti orvosi készítményekből az elkövetéshez használt anyagokból

A Blikk úgy tudja, hogy a kórházigazgató – aki könnyen megúszhatja a tettét – és adminisztrátorként dolgozó kedvese nem éppen békésen váltak el egymástól, az elmúlt napokban több veszekedés is volt Erika és Krisztián között.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik