Közélet

Megkínozta volt párját a budai orvos

csaladon-beluli-eroszak(210x140)(2).jpg (erőszak, üt, ököl, )
csaladon-beluli-eroszak(210x140)(2).jpg (erőszak, üt, ököl, )

A férfi visszatuszkolta a nőt a lakásába, és összevissza verte, elkábította.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kedd délelőtt, közleményben számolt be a támadás részleteiről, amely múlt kedden történt Budapest III. kerületében, a San Marco utcában. Eszerint a nőre egykori párja rontott rá, amint kilépett az ajtón. Megragadta majd visszatuszkolta a lakásba, és brutális módon bántalmazta: miután megverte, összeszedte a lakásban található értékeket, és elment. A rendőrség közölte, a támadót hat órán belül elfogták. A férfi mindent tagadott, ám a III. kerületi nyomozók szerint biztos, hogy ő a tettes. A nő súlyos sérülésekkel került kórházba.

A rendőrség rablás miatt indított eljárást. Közleményükben mindössze annyit árultak el, hogy a gyanúsított egy bizonyos Dr. B. Krisztián 43 éves, budaörsi lakos.

A Hír24 úgy tudja, az elfogott férfi az egyik budai kórház igazgatója. Információink szerint a nő „bűne” mindössze az volt, hogy békülni akart és komolyabbra fűzni a kapcsolatukat. A rendőrség közleményében úgy írja, a férfi „védekezésre képtelen állapotba helyezte” egykori barátnőjét. Úgy értesültünk, a férfi azon túl, hogy bántalmazta a nőt, leütötte, kábító anyagot fecskendezett a combjába majd testét egy pokrócba csavarta. Az értékeit valószínűleg azért vihette el, hogy elhitesse, rabló járt a lakásban.

A tettes azóta is rács mögött van. Kerestük az érintett kórházat, mondván, az igazgatóval szeretnénk beszélni. A titkárságon mindössze annyit mondtak, hogy most nem elérhető, próbáljuk meg később, és mást javasoltak helyette. Arra a kérdésre, hogy ezen a napon még van-e értelme keresnünk, esetleg néhány nap múlva próbáljuk csak újra, a hölgy az utóbbit javasolta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik