Közélet

Halálos gázolás, megállóba hajtó autó Fejérben

A 7-es főúton egy kocsi, Felcsúton pedig egy teherautó csúszott meg az úton. Előbbi nekiment egy másik járműnek, utóbbi pedig elsodort két fiatalt.

Az első baleset a reggeli órákban történt Szabadbattyánnál. Az elsődleges adatok szerint egy Kőszárhegy felől Szabadbattyán irányába tartó kocsi megcsúszott a nedves aszfalton, keresztbefordult, majd áttért a szemközti sávba, ahol nekiütközött egy másik autónak. A szabályosan közlekedő járműben egy nő utazott, ő a helyszínen belehalt sérüléseibe. A másik sofőrt a mentők kórházba vitték, állapotáról egyelőre nincs hír.

Nem sokkal később ugyancsak a csúszós út miatt történt baleset a megyében, egy kisteherautó sodort el két fiatalt Felcsúton, akik egy buszmegállóban várakoztak. A jármű ezután egy ház betonkerítésének csapódott. Mindkét gyalogos – a 16 éves fiú és a 26 éves fiatalember – súlyos állapotban került kórházba. Az autó vezetőjének nem esett baja, ám utasa könnyebben megsérült.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a reggeli órákban több balesetről is érkezett bejelentés, több autó is árokba csúszott.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik