Üzleti tippek

Olajipari lángelméket keres a Mol

Elindult a jelentkezés a Mol-csoport tehetségkutató versenyére.

A Freshhh olyan online nemzetközi, egyetemi hallgatóknak szóló verseny, ahol a háromfős csapatok egy-egy integrált olajipari vállalat irányításáért felelősek. A megmérettetés során a résztvevőknek döntéseket kell hozniuk területfejlesztési projektekről, finomító építéséről és a legjobb termékportfólió létrehozásáról.

Ezenkívül a diákoknak lehetőségük nyílik arra is, hogy stratégiát dolgozzanak ki a kiskereskedelmi hálózat fejlesztésére és beruházásokról, hálózatbővítéséről döntsenek. Az elmúlt évek során a verseny több mint 25 ezer diákot vonzott 70 országból, sokan közülük pedig lehetőséget kaptak arra, hogy a Growww program részeként elindítsák pályafutásukat a cégcsoporton belül.

A három legeredményesebb csapat összesen 25 ezer euró nyereményt kap.

A többfordulós versenyen először a játékosoknak online kvalifikáción kell részt venniük, amelynek során mintegy két hetük lesz egy új olajipari vállalat kiépítésére. A középdöntőben már csak a legjobb negyven csapat vesz részt, ahol szakmai kvízeket és esettanulmányokat fognak megoldani. Ezt követi az élő döntő, amely várhatóan 2018 januárjában lesz Budapesten. A döntőben a legjobb nyolc csapat küzd a díjakért.

A programra 2017. november 3-ig lehet regisztrálni a freshhh.net oldalon.

Kiemelt kép: MTI / Balázs Attila

Ajánlott videó

Olvasói sztorik