Üzleti tippek

A cukrásznak bejött: kitörési lehetőség az év fiatal vállalkozója díj

A FIVOSZ kilencedik alkalommal hirdette meg az Országos Fiatal Vállalkozói Díjat.

A magas presztízzsel bíró díj azokat a fiatal vállalkozókat ismeri el, akik fiatal koruk ellenére sikeresek a gazdasági életben, és jó példaként szolgálhatnak társaik számára. A díjazott egy éven át a fiatal vállalkozók nagykövete lesz, amely számos média megjelenéssel és előadói felkéréssel is jár.

Kovács Patrik, a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének (FIVOSZ) elnöke elmondta: már várják azoknak 18 és 40 év közötti, saját vállalkozással bíró fiataloknak jelentkezését és jelölését, akik sikeresek a gazdasági életben, és jó példaként szolgálhatnak társaik számára. A nevezési határidő 2017. november 12.

A díjat tavaly Oltványi Zsolt, a Mentes Cukrászüzem tulajdonosa kapta meg.

A díj elnyerésével új értékes kapcsolatokra és rengeteg PR megjelenésre tettem szert, amely a cégnek is előnyös helyzeteket teremtett és új üzleti lehetőségeket hozott. Egy olyan szintű elismertséget jelentett, amivel bármilyen partneri helyzetben tárgyalóképes félként tekintenek rám és az általam képviselt vállalkozásra – mondta Oltványi Zsolt.

Hozzátette: az idei jelentkezőknek azt javasolja, hogy jól átgondolt, szakmailag is hiteles kommunikációs anyagot készítsenek magukról, amelyből láthatóvá teszik cégük és önmaguk munkásságát. Emellett a számszaki összegzés és hiteles cégadatok megjelenítése is nagyon fontos része a pályázatnak.

A díjat novemberben, a Fiatal Vállalkozók Hete gálájának keretében adják át neves vállalkozók, multinacionális társaságok vezérigazgatói társaságában. A díj odaítéléséről a FIVOSZ elnöksége fog dönteni. További részletek itt találhatóak.

Kiemelt kép: Thinkstock

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik