Üzleti tippek

Lottó Ottó visszatér: Ön mire költené a milliárdokat?

Március 6-25. között naponta 1 millió, hetente 10 millió forint extra nyeremény ütheti a markát.

A Szerencsejáték Zrt. az Ötös lottó 60. születésnapja alkalmából időutazásra hív mindenkit, életre kelti első kabalafiguráját, Lottó Ottót, aki 1957. március 7-én ott volt az első sorsoláson. Egy szelvény ára akkor 3 forint 30 fillér volt.

A lottóláz 60 év után is töretlen, a héten pedig a várható főnyeremény 1,88 milliárd forint, aki megüti,

az nemcsak a 30. hazai lottómilliárdosnak mondhatja majd magát, de valóra válthatja legmerészebb álmait is: akár egy 50 ezer négyzetméteres szigetet is vehet magának a Bahamákon, vagy saját fesztivált rendezhet kedvenc világsztárjaival.

Az biztos, hogy ez a pénz több, mint Adele havi fizetése (az „csak” 1,85 milliárd forintnak felel meg), ennyiért már a legdrágább előadók – Beyonce, Lady Gaga vagy a U2 – is vállal privát koncertet.

A lottónyertesek világszerte változatos példákat szolgáltatnak a nyeremény elköltésére. Volt aki vízividámparkot építtetett, más édesipari vállalkozást indított, egy brit hölgy felvásárolta kedvenc divatmárkája teljes árukészletét, valaki pedig jótékony célra fordította nyereményét – írta a Szerencsejáték Zrt., amely a jubileumi akció keretében március 6-25. között naponta 1 millió, hetente pedig 10 millió forint extra nyereményt kínál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik