Group of business people assembling jigsaw puzzle, team support and help concept
Üzleti tippek

InnoMax: fókuszban a mindennapokat támogató infokommunikáció

24.hu
24.hu

2016. 12. 02. 15:35

Az Invitech Solutions által szervezett innovációs versenyen Business, InnoApps és InnoMax kategóriákban lehetett indulni. Idén taroltak a nonprofit kezdeményezések: mintegy 130 pályázatot értékelnek csak ebben a kategóriában.
Korábban a témában:

Lezárult nemrég az Invitech InnoMax Díj pályázati időszaka. A hétéves múltra visszatekintő versenyen a megújult díjak középpontjában a mindannyiunk életét jobbá tévő, a közjót szolgáló innováció elősegítése áll.

Mártha Imre

Az Invitel Csoporton belül a korábbi vállalati és nagykereskedelmi üzletág utódaként júliustól létrehozott Invitech Solutions folytatja a cégcsoport megőrzésre méltó hagyományait. A társaság idén is meghirdette a hazai innovációs megoldások egyik legnépszerűbb seregszemléjét, az InnoMax Díjat.

„Az Invitech Solutions fontosnak tartja, hogy a korszerű üzleti infokommunikációs megoldások minél szélesebb körben elterjedjenek; a cég e pályázaton keresztül is támogatni kívánja a vállalatok és intézmények ilyen irányú innovációs törekvéseit és technológiai fejlesztéseit. Vállalatunk a díjak odaítélésével szeretné kifejezni elkötelezettségét a folyamatos megújulást elősegítő ötletek megvalósítása iránt” – fogalmazott Mártha Imre, az Invitel Csoport operatív főigazgatója.

Pályázatok a fenntarthatóságtól az egészségügyön keresztül az esélyegyenlőségig

A nonprofit kategóriában a kiosztható támogatások számának jelentős emelése mellett fontos változás, hogy az Invitech Solutions a Magyar Adományozói Fórum (MAF) partneri együttműködésével bonyolította le a kategória pályáztatását. A civil szervezetek mellett az oktatási intézmények jelentkezését is várták ebbe a kategóriába.

Mindezek miatt nem meglepő, hogy az elmúlt évekhez képest kiemelten magas számban érkeztek be pályázatok a nonprofit kategóriából: idén csak ebbe a csoportba közel 130 projektötletet küldtek be az innovációra nyitott civil szervezetek – ez több mint a tavalyi összes pályamű, mindhárom kategóriát együttvéve.

A szakértő partner bevonásának köszönhetően a civil világ szinte minden szegmenséből érkeztek pályaművek: így a fenntarthatóság, a hátrányos helyzetű régiók felzárkóztatása, a társadalmi esélyegyenlőség témaköre, az egészségügy, oktatás, köznevelés, tömegsport és szociális szféra területéről – számolt be róla a Magyar Hírlap.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2015. június 7.
A kormány bevándorlásról szóló plakátja a főváros VIII. kerületében, a Hungária körúton 2015. június 7-én. Több helyen megrongálták a plakátokat, ezért a Fidesz feljelentést tesz bűncselekményre felbujtás miatt. Németh Szilárd, az országgyűlési képviselője felszólította Szigetvári Viktort, az Együtt elnökét és párttársait, hogy "ne uszítsák tovább az embereiket ilyen agresszív és törvénytelen cselekedetek elvégzésére".
MTI Fotó: Marjai János
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.