Üzleti tippek

Csóróra kokózta magát, majd eljátszotta elrablását a Fiat örököse

39 évesen se nőtt be a feje lágya az olasz autógyárörökösnek: New Yorkban elfogyott a pénze, ezért emberrablási sztorit eszelt ki. De a végén csak ő került a dolog rossz végére.

Lapo Elkann neves famíliából származik: ő Gianni Agnellinek, a Fiat legendás vezérének az unokája és örököse. A 39 éves Elkann azonban most nem emiatt került a hírekbe, hanem holmi burzsoá habókosság miatt:

a férfi beadta a rendőrségnek, hogy őt bizony elrabolták. Csakhogy a sztori alapjaiban volt hamis.

Vasárnap jelenése is volt a rendőrségen az örökösnek, hogy megpróbálja kimagyarázni, miért verte át a hatóságokat. Ugyan elengedték, de meg kell jelennie később a bíróság előtt, hogy elmondja a történetét.

Jelenleg úgy tűnik, a gazdagok gondtalan életét élő Elkann (ld. Instagramját) csütörtökön érkezett New Yorkba, ahol összeszedett egy 29 éves férfi escortot. Hamar valami lakóházban találták magukat, ahol elkezdtek piálni, beszívni és kokainozni. Kb. két napon át dajdajoztak, de ekkor elfogyott a pénz.

Ekkor eszelte ki Elkann a zseniális tervet: őt bizony fogva tartja egy nő, aki 10 ezer dollárt követel érte.

A családjának megüzente ezt, akik értesítették a rendőröket. Ők a pénz átadási helyére mentek, ahol semmilyen nő nem volt, de Elkannékat elfogták. Elkannról amúgy még tudni kell, hogy nagyapja halála után nem sokkal majdnem túladagolta magát kokainnal. Akkor azt mondta, idióta volt, de megváltozik.

(Daily Beast)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik