Üzleti tippek

20 milliárdos árbevételt tervez idén az Invitech Solutions

Átalakult az Invitel-csoport, a létrejött Invitech Solutions idén 20 milliárd forintos árbevételt szeretne elérni.

A társaság vállalati és nagykereskedelmi üzletága Invitech Solutions márkanév alatt, külön gazdasági társaságban folytatja működését július 1-től, a cégcsoport részeként. Az Invitel Távközlési Zrt. a lakossági és kisvállalati üzletágat viszi tovább.

Az MTI-hez eljuttatott közlemény idézi Javorniczky Áront, aki az Invitel-csoport vállalati és nagykereskedelmi üzletágának vezetőjeként a változásról elmondta: a társaság kettéválasztásától a hatékonyság javítása mellett, a különböző méretű ügyfelek igényeire jobban fókuszáló működést várják el. Az Invitel vállalati és nagykereskedelmi üzletágának tavalyi árbevétele több mint 20 milliárd forintot ért el, míg a lakossági és kisvállalati üzletág 25 milliárd forintot.Invitel - Invitech SolutionsAz Invitech Solutions már indulásakor is a száz legnagyobb hazai település mindegyikét, a legnagyobb 500 magyarországi cég négyötödét fedi le saját hálózattal. Több mint 9000 kilométeres, országos lefedettségű optikai gerinchálózattal, 11 nemzetközi határkeresztező összeköttetéssel rendelkezik.

David Blunck, az Invitel-csoport vezérigazgatója az új struktúráról kifejtette: több lépést tettek az elmúlt másfél évben annak érdekében, hogy a gyorsan változó infokommunikációs piacon tovább erősítsék ügyfélközpontú tevékenységüket. Ennek a folyamatnak lett a következő állomása, hogy július 1-től két önálló jogi személlyé alakult át az Invitel Távközlési Zrt.

A jövőben változatlan menedzsmenttel és tulajdonosi háttérrel működik a továbbiakban a vállalati és nagykereskedelmi üzletág, az Invitech Megoldások Zrt. – Invitech Solutions márkanéven –, valamint a lakossági és kisvállalati üzletág – megtartva az Invitel Távközlési Zrt. nevet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik