Üzleti tippek

Még több lengyel kamiont segíthet a magyar rendszer

Tovább erősíti nemzetközi jelenlétét a telematikai piacon a WebEye.
Kapcsolódó cikkek

A hazai központú cégcsoport megnyitotta második irodáját a lengyelországi Poznanban. Ezzel tovább bővülhet annak a jelenleg is több mint 45 ezer európai közúti szállítójárműnek a köre, amely a magyar fejlesztést használja.

Az új kirendeltség az első, 2008-ban Krakkóban megnyitott iroda munkáját fogja támogatni a jövőben. A társaság járműinformatikai megoldásai a közúti áruszállítás költséghatékony működtetését és az ellátási lánc átláthatóságát biztosítják.

„Közel 10 éve vagyunk jelen a lengyel piacon, ahol a vállalat és a kereslet folyamatos fejlődése mára egy új iroda megnyitását tette indokolttá. A poznani telephely támogatásával most új területekre is ki szeretnénk terjeszteni a működésünket. Az ország északi és keleti részén lévő Wielkopolska, Zachodniopomorskie, Kujawsko-Pomorskie, Lubuskie és Dolnośląskie Voivodeship területeken lévő vállalkozások gyors és folyamatos ügyfélkiszolgálás mellett vehetik igénybe a cég telematikai megoldásait” – összegezte Paweł Wloczek, a WebEye Lengyelország országos vezetője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik