Üzleti tippek

Üzleti TV-vel a vendégek kényelméért

Vezetékes internet és telefon mellé már üzleti TV-szolgáltatást is választhatnak a kisvállalatok – így például a vendéglátó- és szálláshelyek – az Invitel cégre szabható Profi portfóliójából.

A Profi portfólió előnye, hogy a vállalkozások profiljuktól és az ügyféligényektől függően szabadon összeválogathatják, azaz teljes mértékben kombinálhatják egymással az egyes elemeket – így külön-külön választhatnak a széles kínálatú Profi vezetékes internet-, telefon- és a TV-szolgáltatás csomagok közül.

„Úgy látjuk, még mindig számos olyan kisvállalat létezik, amelynél az ügyfelekkel való kapcsolattartásban a vezetékes telefonszolgáltatás a legfontosabb, és az online lehetőségeket egyelőre kevésbé veszik igénybe. Más vállalkozásoknál viszont éppen ennek az ellentéte a jellemző meglátásaink szerint: az üzletmenetükben a nagyobb sávszélesség és a stabil céges internet az elsődleges, a vezetékes telefonszámukat pedig csak faxolás miatt, riasztó és távfelügyeleti rendszer, kamerarendszer üzemeltetés miatt, vagy azért tartják meg, hogy azon is elérjék őket az ügyfeleik” – mondta Iski István, az Invitel lakossági és kisvállalati üzletágának marketingigazgatója.

Nyilvánosan sugározható sportközvetítések

A tapasztalatok szerint egyre nagyobb az érdeklődés a kisvállalatok részéről a megfizethető, nyilvánosan sugározható csatornakínálatot biztosító, üzleti TV-szolgáltatások iránt. Ebben szerepet játszhat az is, hogy idén több jelentős nemzetközi sportesemény is lesz, és az éttermek, sörözők, panziók számára elengedhetetlen, hogy a vendéglátóhelyeken, teraszokon vagy éppen az apartman szobákban megfelelő TV-szolgáltatást tudjanak biztosítani. A jogtiszta tévészolgáltatás magában foglalja a műsorterjesztéssel kapcsolatos jogdíjakat, így az adott vállalkozás nyugodtan közvetítheti a nagy érdeklődésre számot tartó sporteseményeket.

Az Invitel a vendéglátóhelyekre, várótermekbe, közösségi terekbe (például irodák, panziók előterébe) a Profi Partner szolgáltatását ajánlja, a szálláshelyek, panziók vendégszobáiba és a zárt irodai terekbe pedig a Profi Relax TV-csomag lett kialakítva.

Iski István hozzátette: az Invitel által kínált Profi Partner üzleti TV-csomag választásával a vendéglátóhelyek, szállásadók vendégeik kellemes időtöltését biztosíthatják, ugyanis például egy vendéglátóhely teraszán vetített sportesemény nagyban hozzájárulhat a betérő vendégek számának emelkedéséhez, ily módon pedig a forgalom növeléséhez.

Kedvezményes előfizetések

„A kisvállalatok kétféle Profi szolgáltatástípus (így például vezetékes internet és telefon) megrendelésénél 20 százalékos, három szolgáltatástípus (vezetékes internet, telefon és TV) választása esetén pedig 30 százalékos havidíj-kedvezményben részesülnek, a szolgáltatások együttes fennállásának végéig. Vagyis a Profi szolgáltatást választó cégek annál nagyobb havidíj-kedvezményben részesülhetnek, minél többfajta vezetékes Profi szolgáltatással rendelkeznek. Ez a kedvezmény szintén fontos érv a vállalkozások számára, hogy egy szolgáltatótól vegyék igénybe cégük telekommunikációs szolgáltatásait. További fontos szempont, hogy csomagjaink versenyképességét a kedvezmények mellett szolgáltatási körünk bővítésével is fokozni kívántuk, így most már az üzleti TV-szolgáltatás is része a csomagnak, amely iránt egyre nagyobb az érdeklődés a már említett tapasztalatok alapján” – részletezte a lakossági és kisvállalati marketingigazgató.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik