Üzleti tippek

Új Heineken palackokat tervezett öt magyar fiatal

A Heineken felkért öt helyi tervezőt, hogy készítsenek egyedi palackot az Akvárium, a Hello Baby, az Ötkert, a Tesla és a Trafiq klubok részére. Az egyedi palakcokat Ghyczy Diana, Gryllus Ábris, Kenczler Marci, Kiss Miklós és Polgárdi Ákos tervezte. A cikket elsősorban miattuk közöljük, azt szeretnénk, hogy a tehetséges tervezők nevét a szélesebb nagyközönség is megismerje.

Íme, a tervezők és az egyedi palackok:

Ghyczy Dia / Akvárium Klub

221103

Munkáival sok helyen lehet találkozni: többek között tervez gifeket; falimatricákat, amelyeken Budapest is megjelenik és Bonbonbon néven részben saját márkája is működik, amelyet a kókuszgolyók újragondolása ihletett.

Gryllus Ábris / HelloBaby

221104

Grafikus és zenész. Yvein Monq néven saját lemezt adott ki, tervezett arculatot többek között a Jégbüfének is, de ő a Vs.hu vezető art directora is. Syntonyms című multimédiás installációjában európai nagyvárosok víz-tükörképét alakította hangmásokká.

Kenczler Marci / Tesla

221105

Grafikus és art directorként dolgozott több ügynökségnél, hozzá köthető sok más média mellett, a Könyves magazin dizájnja is. Készített filmplakátokat és fotózik is.

Kiss Miklós / Trafiq

221107

Ismeri a Heineken világát, tavaly ő tervezte a Central European Fashion Days Heineken pop-up store-ját, korábban megalkotta a Trafiq belső terét és most a hely stílusában készült Heineken palackot. Eddig talán legismertebb projektje a Golden Roach, amelynek során arany csótányokat csempészett a világ legismertebb múzeumainak kiállítótereibe, miközben a múzeumok arculatának megfelelő leírást is helyezett melléjük.

Polgárdi Ákos

221131

Sok más munka mellett ő tervezte a Budapest100 logóját és pontosan ismeri azokat a helyeket, amelyektől Budapest az, ami és ezeket egy kiadványban is összegyűjtötte. A Margitszigeten az ő tervei alapján készült táblák mutatják meg, hogy mi, hol található.

(Kreatív)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik