Üzleti tippek

Üzletfejlesztési díjat nyert az Invitel

Az IT Business szaklap idén első alkalommal hirdette meg a pályázatot.

A pályázatra olyan üzletfejlesztési projekttel lehetett nevezni, amely tavaly szeptember és 2015 júliusa között valósult meg. Az Invitel átfogó szervezet-, folyamat- és rendszerfejlesztési projektjével nyerte el az elismerést.

A díjátadót az infokommunikációs szakma őszi nyitó rendezvényén, az Inside ITB 2015 gálán tartották.

„A díj fontos elismerés számunkra, visszaigazolása annak, hogy a 2012-ben újrafogalmazott üzleti stratégia a vállalat jövője, fejlődése szempontjából is meghatározó lépésnek bizonyult” – fogalmazott Javorniczky Áron vállalati és nagykereskedelmi vezérigazgató-helyettes.

„Mára az infokommunikáció teljes spektrumában korszerű, hatékony megoldásokat nyújthatunk az ügyfeleknek a különböző felhőalapú megoldásoktól a teljes vállalati IT-kiszervezésen át az egyénre szabott rendszerintegrációs feladatokig” – tette hozzá.

Az Invitel pályázata a társaságnál 2014. szeptember és 2015. május között megvalósult programot mutatta be. A projekt kiemelt célja volt, hogy a vállalat a folyamatosan változó ügyféligényekre továbbra is komplett, személyre szabott üzleti ICT-megoldásokat nyújthasson.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik