Üzleti tippek

Világcég indít magyar startup programot

Az SAP programja azoknak az induló vállalkozásoknak lehet érdekes, amelyek a Big Datában, vagyis a nagy mennyiségű adatokban rejlő lehetőségeket szeretnék kihasználni.

A részt vevő cégek ötvözhetik saját ötletüket a HANA technológiával, amely a vállalati informatikán túl olyan területeken hozhat előrelépést, mint például az egészségügy, a sport vagy az értékesítés.

A világ legnagyobb üzleti szoftvervállalata a program keretében ingyenesen rendelkezésre bocsátja a fejlesztési platformját a hazai startupok számára, hogy azok egyedi alkalmazásokat készíthessenek rajta. A legkiválóbb megoldások esetében az SAP a globális piacra lépésben is segíti az itthoni cégeket.

A vállalat nem csupán technológiai hátteret, hanem támogatást is ad. Mentorok, üzleti tanácsadók segítik a kiemelkedő megoldásokat, amelyek bemutatkozási lehetőséget kapnak olyan rendezvényeken, mint például a párizsi légishow.

A legjobb megoldások esetén a startupok az SAP globális, 300 000 vállalatot jelentő ügyfélbázisához is belépést kaphatnak. A Startup Focus program május 26-án mutatkozik be, amelyre még korlátozott számban itt lehet regisztrálni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik