Üzleti tippek

Mit tehet a kiégés ellen? Kérdezze a szakértőket!

Az időnyomás, a teljesítménykényszer, az ezzel járó stressz, idegeskedés nyilván sokaknak ismerős probléma. Ha nem kezdünk ezekkel valamit, akkor a következményük előbb-utóbb a kiégés lesz – a megjelenő fizikai betegségekkel együtt.

Jövő hónapban tartják a 7. Magyarországi Coaching Konferenciát, ahol neves vendégelőadók járják körbe a kiégés témakörét, amely ma már nem csak a menedzsereket és a topvezetőket érinti.

A konferenciát 2008 óta minden évben azzal a céllal rendezik meg, hogy a szakma újdonságait hazai és külföldi szaktekintélyek segítségével megismertessék a coachokkal, ügyfelekkel, HR-szakértőkkel, cégvezetőkkel és minden érdeklődővel.

Az előadások és kerekasztal-beszélgetések mellett a vállalkozó szellemű résztvevők gyakorlati tapasztalatokat is szerezhetnek. A kiscsoportos workshopokon ugyanis a témáról szűkebb körben beszélgethetnek, tapasztalatokat cserélhetnek, eszközöket kaphatnak, amelyek segítenek a kiégés felismerésében, a kivezető utak megkeresésében, valamint a megoldások mindennapi életbe, munkába való beépítésében is.

A rendezvényen előadást tart:

– Pál Ferenc római katolikus pap, mentálhigiénés tanácsadó,
– dr. Buda László pszichiáter, pszichoterapeuta,
– dr. Palotai Gabriella magánorvos, tréner és coach,
– dr. Pilling János pszichiáter,
– Hankovszky Katalin megoldásközpontú tréner és coach,
– Ilyés Gyula sport coach,
– Tegyi Enikő senior coach, tréner és vezetésfejlesztési tanácsadó,
– Miller Zoltán színész, énekes.

A coaching konferenciát 2015. február 12-én tartják a belvárosi Gerbeaud Házban. További részletekért kattintson ide.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik