Üzleti tippek

Esztergomban is fejlesztett az Invitel

A vállalat országos hálózatfejlesztési programjának köszönhetően év végéig az esztergomi háztartások döntő része igénybe veheti az optikán alapuló, szélessávú technológiát.

A fejlesztés eredményeként gyors internetkapcsolat és a digitális funkciók előnyeit magában foglaló, minőségi IPTV-szolgáltatás áll a lakosok rendelkezésére. Az esztergomi fejlesztés része az Invitel 2012-ben indított, mintegy 4,5 milliárd forint értékű hálózatkorszerűsítési programjának. Ennek keretében kevesebb mint három év alatt három és félszeresére növelik a nagy sávszélességű kapcsolattal elért körzetek lefedettségét.

„Decemberben több mint 5 ezer újabb esztergomi háztartás – így már a város lakosságának döntő része – veheti igénybe az optikán alapuló technológiát. Idén 18 városban több mint 63 ezer újabb háztartás számára tesszük elérhetővé a magasabb minőségű szolgáltatásokat” – mondta Jeszenszky Zsolt, a vállalat regionális vezetője.

Az Invitel által nyújtott, optikán alapuló technológia több helyi intézmény és cég munkáját is segíti, köztük található az esztergomi székhelyű Magyar Suzuki Zrt. is.

Karácsonyi segítség az esztergomi kórháznak

A vállalat az ünnepek közeledtével gondol azokra is, akik kénytelenek családjuktól távol, kórházban tölteni a karácsonyt. Az Invitel novemberi akciójának népszerűsítése keretében több településen, köztük Esztergomban is külön eseményt szervezett, amelyen bevonták a helyi lakosokat is egy karácsonyfa közös díszítésébe. Az ünnepi üzenetekkel feldíszített fát szórakoztatóelektronikai eszközökkel együtt december 11-én adták át az esztergomi Vaszary Kolos Kórház gyermekambulanciájának.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik