Üzleti tippek

Kávégépet nyerhet az áramszerződés mellé

Érdemes a nagyvállalatoknak sietniük a jövő évi áramszerződések megkötésével. Aki időben dönt, prémiumszolgáltatásokhoz és külön nyereményekhez is juthat.

Az áramszerződés megkötése előtt, az ajánlatok átböngészésénél érdemes az árak mögé nézni, hiszen nem mindegy, hogy egy energiaszolgáltató milyen stabilitást, egyenletes szolgáltatást, személyes elérhetőséget és rugalmasságot tud biztosítani évközben.

Energia24-tipp

Az árazáson és a kedvezményeken túl kiemelten figyeljen a döntésnél a következő szempontokra is:
– az adott szolgáltató mióta van jelen a piacon,
– mennyire tőkeerős,
– illetve mennyire számít professzionális vállalatnak.

A villamosenergia-kereskedelem ugyanis rendkívül tőkeigényes tevékenység, amely jelentős pénzügyi kockázatokkal jár. Emiatt fontos azt is figyelembe venni, hogy egy kisebb kereskedőt hamar nehéz helyzetbe sodorhat egy nem fizető nagy ügyfél.

Mit jelent a prémiumenergia?

Azt az ügyfélkomfortot, törődést, problémakezelést, amelyet az áramszerződésekhez kapcsolódó közös együttműködésnél az ügyfél elvár.

Az ELMŰ-ÉMÁSZ-MÁSZ Társaságcsoport a versenyképes árak mellett valós megoldásokat, megfelelő szakmai hátteret, infrastruktúrát és energiaszakértői tudást kínál az ügyfeleinek.

A szolgáltató „Prémium energia” kampányában az újonnan szerződő ügyfelek garantált ajándékként egy 2 darabos prémium Nespresso Lungo díszdobozos üvegcsésze szettet kapnak. Ráadásul 10 darab professzionális irodai Nespresso Zenius kávégépet is kisorsolnak nyolcféle ízt tartalmazó kapszulacsomaggal.

Kik vehetnek részt?

A promócióban azok az üzleti versenypiaci fogyasztók vehetnek részt, akik az ELMŰ, ÉMÁSZ vagy MÁSZ szolgáltatókkal 2014. november 30-ig megkötik a 2015-ös évre vonatkozó áramvásárlási szerződést kötnek. További feltétel az éves szinten legalább 2 GWh villamosenergia-fogyasztás.

A nyeremények sorsolását 2014. december 15-én tartják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik