Üzleti tippek

Partnerprogramot indít kkv-knak az ELMŰ-ÉMÁSZ-MÁSZ

A kis- és középvállalkozásokat célozza meg a Társaságcsoport új partnerprogramja, amelyben a cégek egy év alatt akár több százezer forintot is megtakaríthatnak.

A legtöbb vállalkozásnál az év utolsó hónapjaiban döntik el, hogy melyik szolgáltatóval kötik meg az éves áramszerződésüket. Ehhez – ahogy az Energia24-rovatban korábban is írtunk róla – nemcsak a „sima” árat érdemes nézni, hanem a szerződéshez kapcsolódó kedvezményeket, többletszolgáltatásokat is. Arra is kiemelten kell figyelni, hogy az ajánlatot adó társaság milyen háttérrel, múlttal rendelkezik, az energiakereskedővel való egész éves kapcsolat minőségében ugyanis hatalmas eltérések mutatkozhatnak. A partnerség nem csupán sikeres üzletkötést és rendezett számlázást jelent, hanem komplex szolgáltatáscsomagot, végiggondolt munkafolyamatot és folyamatos, személyes kapcsolatot is.

Az ELMŰ-ÉMÁSZ-MÁSZ Társaságcsoport a versenyképes árak mellett megfelelő szakmai hátteret, infrastruktúrát és energiaszakértői tudást kínál a cégeknek. A kkv-knak szóló partnerprogramban ennél is tovább mennek, és az energetikán túl számos más, a vállalkozás életében fontos területen segítik az ügyfeleiket. Ide tartozhat a jogi- és adótanácsadás, a könyvelés, a telekommunikációs és informatikai szolgáltatás, az irodaszer-beszerzés vagy a banki, biztosítási szolgáltatás. A kedvezmények kapcsolódhatnak továbbá energetikai felméréshez, céges autóflottához, üzemanyag-vásárláshoz, valamint biztonsági és futárszolgálathoz is.

A 2015. januárjától elérhető kedvezményes ajánlatok között több olyan is található, amely a munkatársak támogatásához járul hozzá: például sportolási, coaching, oktatási lehetőség biztosításával, de a programba egészségügyi és fogászati szolgáltatások is tartoznak. És a sor itt még nem ér véget.

Így vehet részt a partnerprogramban

Ha a vállalkozása az ELMŰ-ÉMÁSZ-MÁSZ Társaságcsoporttal köti meg a 2015-re szóló villamosenergia-vásárlási szerződését vagy meghosszabbítja a jelenleg is élő szerződését, akkor nem csak optimális energiaárakat és megbízható üzleti partnert kap, de a Társaságcsoport további segítséget is nyújt a cége sikeres működéséhez.

A program indulásakor nem kell mást tennie, mint megigényelnie az ELMŰ-ÉMÁSZ-MÁSZ Partnerprogram kártyát és a regisztrációt követően már böngészhet is a kedvezményes ajánlatokból!

További részletekért látogasson el a Társaságcsoport weboldalára, hívja a szolgáltató ügyfélszolgálatát a (06 1) 267-4848-as telefonszámon, vagy írjon a partnerprogram@elmu.hu címre!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik