Üzleti tippek

Érdemes sietni! Kuponcsomag kapható az áramszámla mellé

Szeptember végéig válthatóak be az ajándékkuponok az ELMŰ-ÉMÁSZ hűségprogramjában.

A Társaságcsoport 2012-ben indította el hűségprogramját, amelyben a számlájukat időben befizető lakossági ügyfelek több alkalommal is kuponcsomagot kaptak a számláik mellé. Ezt a kedvezményes lehetőséget júniusban újította meg az ELMŰ-ÉMÁSZ, és a kinyomtatott kuponok helyett áttért az online hűségprogramra.

Információk

További lényeges módosítás, hogy a felhasználói kört is kibővítették, így minden lakossági és üzleti ügyfelük, aki regisztrál vagy már regisztrált az online ügyfélszolgálatukon, jogosulttá válik a kedvezményekre.

„Felelős szolgáltatóként természetesen a kuponok kinyomtatásánál is figyeltünk a környezetvédelemre, hiszen újrahasznosított papírból készültek ezek a mellékletek. De így is sok tonna papírt használtunk fel, és részben emiatt is döntöttünk úgy, hogy a digitalizáció és a környezettudatosság jegyében áttérünk az online hűségprogramra. Másrészt ügyfeleink közül is egyre több visszajelzés érkezett, hogy szeretnék, ha internetről is letölthetőek lennének ezek a kedvezmények” – összegezte Nemes-Smucz Katalin, a Társaságcsoport marketingvezetője.

Az ügyfelek akár több ezer forintot is megtakaríthatnak

A kuponcsomag elsősorban olyan termékekre és szolgáltatásokra biztosít akár 10-40 százalékkal kedvezőbb árakat, amelyekre szinte minden háztartásnak szüksége van. Ide tartoznak az étkezési, ruházati, elektronikai és más vásárlási kuponok, de autószervizhez, biztosításhoz, bútorvásárláshoz vagy szabadidős programokhoz is igénybe vehetőek a kedvezmények. A teljes listát itt nézheti meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik