Üzleti tippek

Fókuszban az innováció – Üzleti lehetőségek cégeknek

Idén második alkalommal is megrendezik az Innotrends Hungary 2014 kutatás-fejlesztési és innovációs konferenciát, valamint startupkiállítást.

A kétnapos rendezvényt a Nemzeti Innovációs Hivatal (NIH) főszervezésében október 16-17-én tartják Budapesten. A konferencia díszvendége Dél-Korea lesz.

A 16 szekcióban mintegy 100 előadáson vehetnek részt az érdeklődők, többi között a bionika, agykutatás, nanotechnológia, klímapolitika, regionális fejlesztés témákban. De arról is szó lesz, hogy mire kell figyelni a „startup hype-on túl”, mit jelent a kollektív kreativitás. A finanszírozásról és a pályázati lehetőségekről is tartanak előadásokat – például az EU Horizont 2020 program első tapasztalatairól.

A rendezvényen 35 startup is jelen lesz, közöttük a kreatív ipar szereplői, női startupperek, a hazai régiók kimagasló vállalkozásai, határon túli és turisztikai startupok is helyet kapnak.

A további kiállítói helyekre létező és bemutatható prototípussal rendelkező startupok jelentkezhetnek a Be visible! pályázaton keresztül.

A konferencia és a kiállítás is ingyenesen látogatható. További részleteket a nih.gov.hu/innotrends oldalon olvashat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik