Üzleti tippek

Ingyenes wifit kapott Veszprém

Karácsonyi meglepetés az Inviteltől és a város önkormányzatától.

Az együttműködés keretében a szolgáltató ingyenes vezeték nélküli hálózatot épített ki a veszprémi Kossuth Lajos utcában. Az Invitel_Szabadon elnevezésű hálózatra jelszó nélkül bárki rákapcsolódhat a notebookjával vagy okostelefonjával.

„Veszprémnek már több éve az Invitel a helyi telekommunikációs partnere. Sőt, a vállalat munkáltatóként is jelentős szerepet tölt be a városban: körülbelül 100 főállású munkatársat, és napi rendszerességgel 230 diákot foglalkoztat” – mondta Porga Gyula polgármester.

Ezt olvasta?

„Az itt megvalósított beruházásaink révén immár a teljes lakosság számára elérhetőek a legkorszerűbb szolgáltatások, amelyeket ma a piac kínál: szélessávú internet, interaktív televízió és korszerű, kedvező árú telefonszolgáltatás. Nagyon fontos számunkra a régió, és Veszprém az egyik legjelentősebb lakossági szolgáltatási területünk” – fogalmazott Mártha Imre, az Invitel operatív főigazgatója.

A most átadott rendszer nem példa nélküli a társaság életében, hiszen szeptemberben Gödöllőn üzemeltek be egy hasonló ingyenes wifit biztosító szolgáltatást. A következő időszakban hasonló átadások lesznek majd több alföldi városban is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik