Üzleti tippek

Elindult az Invitel üzleti webáruháza

A vállalat elsősorban a kkv-knak szánja az új szolgáltatást.

Már az üzleti ügyfelek is vásárolhatnak az Invitel weboldalán keresztül. A most induló üzleti webáruházban elsősorban a kis- és közepes vállalkozások számára leginkább releváns szolgáltatásokat és termékeket tették elérhetővé.

Az online kínálatban nemcsak telefon-, internet-, mobilinternet szerepel, hanem előfizethető IT-szolgáltatások, így például virtuális vagy bérelhető szerverek is. Ezen felül a vállalat kiszélesítette portfólióját, és már informatikai eszközöket (például laptopokat, táblagépeket, projektorokat) is biztosít ügyfelei számára – nagyon kedvező részletfizetési konstrukcióval.

Az Invitel lakossági ügyfeleinek kiszolgálását már régóta segíti online áruház. Ennek a pozitív tapasztalatait is felhasználták az üzleti webshop kialakításánál. A vállalat nem titkoltan azt várja az új szolgáltatástól, hogy még tovább erősítse pozícióját a kis- és középvállalati szegmensben.

Több mint telekommunikáció

„Akadhat olyan cégvezető, aki még mindig úgy gondol az Invitelre, mint egy klasszikus telefon- és internetszolgáltatóra, az igazság viszont az, hogy ennél ma már sokkal többet kínálunk: az Invitel az innovatív telekommunikációs szolgáltatások mellett üzleti informatikai megoldások szállítója is. Ezt tükrözi a most induló webáruházunk is, ahol szinte minden megtalálható, amelyre a kkv-knak szüksége van a telekommunikációban vagy az informatikában. Ezzel is szeretnénk még inkább megfelelni a piac folyamatosan változó elvárásainak” – mondta Mártha Imre, az Invitel operatív főigazgatója.

„Jelenleg hazai versenytársaink csak igen szűk csoportja kínál az üzleti ügyfeleknek online megrendelési lehetőséget. Ezen webáruházakban elsősorban eszközajánlatokkal várják az érdeklődőket. Az Invitel online felülete széles szolgáltatási palettát fed le, egyszerűen használható, és kényelmes megoldást kínál a vásárlóknak” – tette hozzá.

(x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik