Üzleti tippek

Lendítsük fel cégünket különleges rendezvényekkel!

Az év végi bulik lehetőséget nyújtottak arra, hogy munkatársainknak és ügyfeleinknek is megköszönjük az egész éves munkát, ám az új évben is fontos, hogy néhány kiemelt rendezvény kíséretében alapozzuk meg a további gyümölcsöző együttműködéseket.

A sikeres rendezvény elsősorban a jó időpont és helyszín kiválasztásán múlik. Érdemes tehát időben elkezdeni a szervezést, hogy mindenkinek legyen elég ideje felkészülni erre az alaklomra.

A jó időpont

Ha olyan rendezvényt szeretnénk, amire meghívottaink el is tudnak jönni, tegyük a bulit a hét közepére. A zsúfolt péntek helyett válasszuk a szerdát, esetleg a csütörtököt, így nagyobb az esély rá, hogy komolyabb létszámra számíthatunk.

Izgalmas helyszín

A helyszín kiválasztása talán a legfontosabb, hogy valóban azt tudjuk reprezentálni, amit szeretnénk. A tökéletes helyszín emelheti a rendezvényt, míg a rosszul megválasztott, akár tönkre is teheti a partinkat. Az Európa Hajó impozáns környezete minden típusú rendezvénynek képes otthont adni: a környezet könnyen alakítható, a dekoráció módosításával a színtér alaphangulata is változik. Ezzel lehetőségünk nyílik arra, hogy a programok függvényében olyan helyszín teremtsünk, ami valóban megfelel az igényeinknek. A rendezvényhajót panorámája is rendkívül egyedivé teszi, hiszen a Duna, a Duna-part, a Parlament és Lánchíd is igazán egyedi látványt nyújt, akár a hazai, akár külföldi ügyfeleink számára.

Catering

Természetesen az sem elhanyagolható, hogy mivel is kínáljuk meg a résztvevőket. Előre gondoljuk át, hogy milyen étel- és italsor kerüljön a menükártyára. Ha nemcsak a helyszínnel, hanem az ízharmóniával is szeretnénk lenyűgözni partnereinket, az Európa Hajón a Világ- és Európa-bajnoki címmel kitüntetett ételszobrász Tanács Attila mesterszakácsra bízhatjuk magunkat, aki nemzetközi és hazai konyha ízeivel minden esetben páratlan és felejthetetlen gasztronómiai élményt nyújt…A Dunán hajókázva különleges úszó konyhaművészetének lehetünk tanúi.

Az Európa Hajó azonban nemcsak céges rendezvényeknek adhat otthont, hiszen konferenciák, termékbemutatók, kiállítások, bankettek vagy akár színházi események lebonyolítására is alkalmas.

Egy kis kreativitással és izgalmas ötletekkel az egész évünket felépíthetjük, miközben felejthetetlen élményt szerezhetünk partnereinknek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik