kiváló nő (kiváló nő)
Üzleti tippek

Keresik a legkiválóbb nőket

Tamásné Szabó Zsuzsanna
Tamásné Szabó Zsuzsanna

gazdaságos. 2012. 10. 11. 14:02

Az Amerikai Kereskedelmi Kamara idén harmadik alkalommal adja át a Női Kiválóság Díjat, amire október 15-ig lehet jelölteket küldeni.

Fiatalnak, sikeresnek és nőnek lenni nem könnyű feladat. Mindhárom szerepnek külön-külön is megvannak a nehézségei, de együtt valóban komoly kihívást jelentenek. A magyarországi Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) azonban úgy gondolja, hogy Magyarországon számos olyan 25-35 év közötti sikeres nő él, akiket egyelőre talán csak közvetlen környezetük – családjuk, barátaik, kollégáik – tartanak elismerésre méltónak és példaértékűnek.

Kiváló nő (kiváló nő)
A díj és tervezője, Vágó Réka

Az AmCham Női Kiválóság Díj célja, hogy ezeket a példamutató, sikeres nőket elismerje, és az ő történetükön keresztül mutassa meg, hogy lehetséges a sikeres női életpálya fiatalon is. A díjra nem csak az üzleti életből várják a pályázatokat, jelölni bármilyen területen sikeres nőket lehet; vállalkozókat, művészeket vagy akár sportolókat is.

Amennyiben az Ön környezetében is vannak ilyen sikeres, fiatal nők, október 15-ig jelölje őket a Női Kiválóság Díjra a www.noikivalosag.hu oldalon. A díj egyébként egy aranycipellő.

Tavaly Szűts Ildikó nyerte a díjat, a vele készült interjút itt olvashatja.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.