Üzleti tippek

SERVICE EXPO üzleti szolgáltatások kiállítása októberben[x]

Magyarországon és egész Kelet-Európában egyedülálló kiállítás a SERVICE EXPO, az üzleti szolgáltatások kiállítása, mely az idei évben október 16-18. között második alkalommal kerül megrendezésre a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

A kifejezetten szakmai jellegű rendezvény a cégek hatékony működéséhez kíván hozzájárulni azzal, hogy egy helyre gyűjtve mutatja be a kis- és középvállalkozásoknak a különböző típusú üzleti szolgáltatásokat.

E hiánypótló rendezvény az idén új környezetben, egy szolgáltatási kiállításcsokor részeként kerül megrendezésre, mely mind a kiállítók, mind a látogatók szempontjából hatékony megoldás.

Egyidejű kiállítások:

•   3. BUDAPEST CALLING Nemzetközi Call Center szakkiállítás –  a Humán Erőforrás Alapítvány
szervezésében. A kiállítás a szakma magyar és külföldi cégeinek, ügyfélszolgálati vezetőienk és szakembereinek kivételes találkozási fóruma.

•    BUSINESS TRAVEL SHOW (BTS) Magyarország egyetlen hivatásturisztikai kiállítása – a
Turizmus Kft. és a HUNGEXPO közös szervezésében. Minden egy helyen, ami érdekes lehet üzleti
utazóknak, céges utaztatóknak, vállalati tanácskozások, tréningek és továbbképzések
szervezőinek!

•    HOVENTA Nemzetközi szálloda-, vendéglátóipari és gasztrotechnikai szakkiállítás – a HUNGEXPO
szervezésében, a vendéglátás és szállodaipar vezető szakembereinek szól.

A SERVICE EXPO, a BUDAPEST CALLING és a HOVENTA kiállítások egy légtérben, az A pavilonban kapnak helyet, a BTS pedig a szomszédos D pavilonban, így a látogatók egy belépéssel több kiállítást is megtekinthetnek egy időben, illetve a kapcsolódó szakmai programokat is látogathatják.

A SERVICE EXPO kapcsán a HUNGEXPO több fontos partnerrel is együttműködik. Stratégiai együttműködő partnere a kiállításnak a VOSZ által alapított VOSZ-BESZ Zrt.,  mely egyrészt elhozza azokat a nagyvállalatokat, akikkel együttműködési megállapodást kötött, másrészt közreműködik a kiállítás széleskörű kommunikálásában a KKV szektor felé.

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara – szintén mint együttműködő partner – a kiállításon tanácsadással segíti a KKV szektort.

Együttműködő partnere a kiállításnak a Piac és Profit szaklap, mely Versenyelőny a hatékonyságban címmel nagyszabású konferenciát szervez a kiállítás alatt.

A rendezvény fő támogatója a FORD Haszongépjárművek.

Kiállítás – szakmai fórum

A kiállításcsokorhoz igen gazdag szakmai program is társul. A részletes program a kiállítások honlapján megtekinthető, melyből ízelítőül néhány program:
Trendek a call centerek világában
(Budapest Calling kiállítás keretében) ;
Hatékonyságnövelés informatikai, infokommunikációs eszközök, megoldások használatával és energiaköltségeinek csökkentésével
(Piac & Profit és a Service Expo)

A kiállítás területén kialakításra kerülő workshopban  a kiállítók szolgáltatásaik megismertetését, újdonságaik bemutatását célzó előadásokat tartanak.

Nyitva tartás: október 16-18-ig, naponta 10-17 óráig

Bővebb információ: www.serviceexpo.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik