Üzleti tippek

Már megszületésünk előtt is biztonságban lehetünk

Az Allianz „Babaváró” néven elindította már meglévő Allianz Életprogramok elnevezésű élet-és egészségbiztosítási termékének kiegészítő szolgáltatását, amely speciálisan a baba születése előtt diagnosztizált vagy veleszületett rendellenesség esetén is fedezetet nyújt.

Fiatalon a legtöbb ember csak ritkán gondol arra, mi fog történni az elkövetkező években. Ez az életszemlélet azonban teljesen megváltozik, amint valaki megállapodik és családot alapít. Az új családtag érkezésére nemcsak lelkileg, de anyagilag is fel kell készülni. Az Allianz Babaváró biztosítása olyan hosszú távú megtakarítási formát jelent, amelyben a biztosítási védelem az egész családra kiterjeszthető, sőt, a gyermek – akár még a születés előtt diagnosztizált – nem várt veleszületett rendellenessége esetén is. (Az ügyfelek által kiválasztott biztosítási összeg határozza meg szolgáltatás mértékét.)

Hosszú távú megtakarításként forint alapú Életprogram esetén 14, euró alapú szerződésnél 6 különböző eszközalap közül lehet választani. A befektetés kockázata a Hozamfigyelő szolgáltatással tovább csökkenthető.

Az Allianz rövidtávon is vonzó megtakarítási lehetőséget kínál, amellyel kedvező feltételekkel lehet a gyermek születésére időzítve a kisbabával kapcsolatos kiadások fedezetéhez hozzájutni.

A szülők biztonságáról is gondoskodik a Babaváró Életprogram, amelyben hatféle, rugalmasan változtatható biztosítási fedezet áll az ügyfelek rendelkezésére. Ezen felül utazásbiztosítás is köthető minden családtag számára.

Az Életprogram szerződés megkötését követő első években, az úgynevezett „kalandozások” időszakában elsősorban a baleset-biztosításokat javasoljuk, emellett élet- és egészségbiztosítási védelem is választható a szerződés tartama alatt bármikor. A biztosítási védelem díjai, igazodva a fiatal család anyagi lehetőségeihez, kockázatarányosak.

Speciális védelem a kisgyermeknek, biztonság a családnak
Az Allianz által készítetett orvosi kutatások azt mutatják, hogy húsz gyermekből egy valamilyen kisebb-nagyobb fejlődési rendellenességgel születik. Ilyen esetekben az Allianz Babaváró Életprogram a választott csomag és a rendellenesség súlyosságának függvényében, akár 20 millió forintos összeg kifizetését biztosítja, a baba megszületése előtti időszakban is. Szolgáltatás igényelhető továbbá a magzat vagy kisgyermek életét érintő, nem várt tragédia esetén. Ezen felül, a biztosítás teljes tartama alatt az egész családra igénybe vehető a telefonon és az interneten elérhető orvosi asszisztencia-szolgáltatás. Ez lehetővé teszi, hogy az ügyfél az év minden napján, a nap 24 órájában szakképzett, gyakorló orvosoktól kérjen tanácsot életmóddal, egészségmegőrzéssel, orvosi leletek, laboreredmények értelmezésével kapcsolatosan, valamint gyógyszerek összetételéről, mellékhatásairól, alkalmazhatóságáról, helyettesíthetőségéről is érdeklődhet. Ugyancsak felvilágosítást kaphatnak orvosi, gyermekorvosi, fogorvosi ügyeletekről, az ügyeletes gyógyszertárakról és az egészségügyi intézmények elérhetőségéről is.

Az Allianz egyszerű és átlátható megoldással támogatja a fiatal családok biztonságát, ezért a Babaváró Életprogramok kortól függetlenül, mindenki számára és azonos feltételekkel érhetőek el, az egyetlen elvárás, hogy a biztosítási szerződés legkésőbb a terhesség 8. hetét megelőzően kerüljön megkötésre. További könnyítést jelent, ami segíti a megtakarítások gyarapodását, hogy a biztosítási szolgáltatás díja lényegében az első három évben levonásra kerül, ezután a díj minimálisra csökken, de természetesen továbbra is teljes körű védelmet biztosít a tartam végéig.

További információk

Ajánlott videó

Olvasói sztorik