Üzleti tippek

Életprogramok, amelyekkel biztonságban érezhetjük magunkat!

Az Allianz Életprogramok abban nyújtanak segítséget, hogy az emberek tudatosan készülhessenek a jövőjükre, és céljaik megvalósításához egy olyan eszközt kapjanak a kezükbe, amely személyre szabott, szabadon és rugalmasan alakítható megoldásokat tartalmaz.

Mindenki arra törekszik, hogy biztonságos, a körülményeihez képest nyugodt, kényelmes élete legyen, amire könnyebb felkészülni, mint a váratlan eseményekre. Ugyanis történhet egy hirtelen esemény, baleset , amire nem lehet felkészülni. Vagy mégis?

Az Allianz Életprogramok versenyképes megoldást nyújtanak számunkra, amellyel biztonságban tudhatjuk megtakarításainkat, úgy, hogy közben profitálhatunk is belőle a számunkra megfelelő befektetésekkel. Minden ember más célokkal és elképzelésekkel rendelkezik, ezért az Allianz személyre szabott megoldást kínál mindenkinek.

Életprogramok, amelyekkel biztonságban érezhetjük magunkat! 1Az Allianz Életprogram a befektetési lehetőségeken túl számtalan biztosítási megoldást is nyújt számunkra, igazodva körülményeinkhez, élethelyzetünkhöz. A biztosítási védelem megválasztásakor a legtöbben a már meglévő családtagokra koncentrálnak, de ne felejtsük el, hogy az élet nem a megszületésünk pillanatában kezdődik.

Az Allianz Életprogramokhoz választható kiegészítő biztosítások között a Babaváró biztosítás is megtalálható. Ez a biztosítás már magzati korban is biztonságot nyújt születendő gyermekünk számára. A Babaváró biztosításnak a terhesség 8. hetében már érvényben kell lennie és kizárólag Életprogram mellé választhatjuk – kiegészítő biztosításként. Nincs korhoz kötve, ezért nem zárja ki a későn szülő nőket sem.

Az Allianz Babaváró Életprogramok – forint és euro alapon egyaránt – elsősorban a baba születésére, valamint az ő életében bekövetkező előre nem látható eseményekre segítenek felkészülni, a család számára pedig védelmet és hosszú távú anyagi biztonságot nyújtanak. Versenyképes és teljes körű megoldás, amelyre támaszkodhat a bajban, és biztos alapokra helyezheti a család anyagi helyzetét, éppen akkor, amikor csak ez hiányzik a boldogsághoz.

További információk a Babaváró biztosításról!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik