Üzleti tippek

Babaváró kiegészítő élet- és egészségbiztosítási fedezet

A piacon számos olyan biztosítás található, amely segít abban, hogy a gyermekünknek egy biztosabb jövőt tudjunk kínálni. Arra azonban eddig nem volt példa, hogy már a megszületése előtt biztonságban várjuk a kis jövevényt.

Az Allianzra mindig számíthatunk!
A legújabb szolgáltatással az egész család jövőjéről gondoskodhatunk. Az új Életprogram variációkat már a családtervezés kezdeti szakaszában érdemes igénybe venni, hiszen így hosszabb idő áll rendelkezésre a megtakarítások felhalmozásához.
Az új családtag érkezésére nemcsak lelkileg, de anyagilag is fel kell készülni. Az Allianz Babaváró Életprogramok elsősorban a baba születésére, valamint az ő életében bekövetkező előre nem látható eseményekre segítenek felkészülni, a család számára pedig védelmet és hosszú távú anyagi biztonságot nyújtanak.

Babaváró kiegészítő élet- és egészségbiztosítási fedezet 1

A Babaváró Életprogram speciális védelmet nyújt a kisgyermeknek, és biztonságot ad a családnak!

– A magzat, kisgyermek születés előtt diagnosztizált vagy veleszületett rendellenessége esetén, súlyosságtól függő biztosítási összeg kerül kifizetésre, akár már magzati korban is. (A születési rendellenességek 5 csoportba vannak sorolva a súlyosságuk szerint. A biztosítási összeg ehhez igazodik.)

– Nem várt tragédia esetén (a magzat vagy kisgyermek halála 2 éves korig) is igénybe vehetjük a biztosító szolgáltatását.

Mit is jelent ez pontosan?
A Babaváró kiegészítő biztosítás a magzatra is fedezetet nyújt, így már a pocakban is biztonságban lehet a gyermekünk.

A születést megelőzően diagnosztizált rendellenesség:
A rendellenességek a magzati életben – genetikai és/ vagy külső környezeti tényezők hatására – kialakuló alaki (morfológiai, azaz fejlődési rendellenességek, kromoszóma rendellenességek), biokémiai (pl. anyagcsere zavarok) vagy működési (funkcionális pl. vízfejűség) zavarok, amelyeket prenatalisan (a születést megelőzően) észlelnek.

Veleszületett rendellenesség:
A veleszületett rendellenességek a magzati életben – genetikai és/ vagy külső környezeti tényezők hatására – kialakuló alaki (morfológiai, azaz fejlődési rendellenességek, kromoszóma rendellenességek), biokémiai (pl. anyagcsere zavarok) vagy működési (funkcionális pl. vízfejűség) zavarok, amelyeket prenatalisan (a születést megelőzően), de általában születés után, később csecsemőkorban, de legkésőbb kisgyermekkorban észlelnek (pl. egyes anyagcsere betegségek)

A Babaváró kiegészítő élet- és egészségbiztosítási fedezet birtokában tehát már magzati korban is biztonságban lehet a gyermekünk, amely eddig egyedülálló lehetőség a biztosítási piacon.

– Nincs kockázatelbírálás, nem kell egészségi nyilatkozatot kitölteni.

– Nincs korlátozás a belépési kort illetőn.

– A Babaváró fedezet teljes költsége három évig kerül levonásra, ezután a költség minimálisra csökken.

– Ikerszülés esetén a biztosító külön költség nélkül vállalja az összes gyermek biztosítását.

– Széleskörű biztosítási védelem a szülőknek, speciális biztosítás a születendő gyermeknek.

– Orvosi tanácsadási és asszisztencia szolgáltatás az egész családnak

Ajánlott videó

Olvasói sztorik