Üzleti tippek

Office 365: hajítsuk ki a névjegyeket!

Egy értékesítéssel foglalkozó vállalat életét nemcsak felgyorsítja, de jócskán meg is könnyíti az Exchange Online ügyfélkapcsolati menedzsment szolgáltatása. A munkatársaknak még a névjegykártyákat sem kell sokszorosítaniuk és magukkal cipelniük, hiszen az Office 365 szoftverszolgáltatásai lehetővé teszik a közös névjegyek kezelését.

A Microsoft által hosztolt szolgáltatás keretében bárki hozzáférhet a vállalati címjegyzékekhez, és könnyedén bővítheti azt, ráadásul a partnerek adatai okostelefonon is elérhetők. Így bármerre járunk, a munkatársakkal és az ügyfelekkel való együttműködés gond nélkül zajlik az egyszerű és igen biztonságos keretek közt. Egy szempillantás alatt küldhetünk körleveleket, lecsökkentve az adminisztrációs teendőkre fordított időt, a felszabaduló energiát pedig a vállalkozás előrevitelére fordíthatjuk.

A CRM Outlook kliens számítógépére telepítésével egyetlen üzleti alkalmazás segítségével kezelhetjük az ügyfelekkel és a partnerekkel folytatott levelezését. Ugyanitt találkozókat szervezhetünk, feladatokat oszthatunk ki, és karbantarthatjuk a kontaktlistánkat. A Microsoft Word Mail Merge levelezési és kapcsolatkezelési szolgáltatásával a marketingkommunikáció is felgyorsul – néhány kattintással bárki könnyedén készíthet és küldhet körleveleket, biztosítva, hogy senki sem marad le a kulcsfontosságú információkról.

Könnyebb munkavégzés, olcsóbban

A vállalati ügyeket akár otthonról is el lehet intézni: nem csak a kollégáknak írhatunk leveleket, de a partnereket és a leendő vásárlókat is köremailekben tájékoztathatjuk egy-egy akcióról, ajánlatról.
Hála az Outlook jól megszokott megjelenésnek, senkinek sem kell megtanulnia egy újabb alkalmazás használatát. A névjegykártyákon vagy a címjegyzékekben tárolt információkat nagyobb erőfeszítés nélkül bővíthetjük és aktualizálhatjuk, sőt levelezési listákat is készíthetünk. Attól sem kell félnünk, hogy elveszhetünk a több ezer adat közt, hiszen a megfelelő személyekre könnyedén rákereshetünk. Mi több, az ismétlődő bejegyzéseket sem kell egyenként felkutatni és törölni, mivel azt a rendszer automatikusan megteszi helyettünk.

Az Exchange Online szolgáltatás igénybevételével bárki hozzáférhet a nagyvállalati szintű csoportmunka-alkalmazásokhoz, tekintet nélkül vállalkozásának méretére. A könnyebb kapcsolattartással rengeteg időt lehet megspórolni, a szolgáltatáshoz pedig jóval olcsóbban juthatunk hozzá, mintha saját rendszert építenénk ki hasonló célokra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik