Üzleti tippek

Magyar lehet Európa legjobb vállalkozása

Kihirdették az Európai Vállalkozási Díj döntőseit, amelyben két magyar is helyet kapott. Az egyikük az Fn.hu-nak is feltűnt korábban.

Az európai zsűri huszonkilenc ország az összesen 54 jelölt közül 12 projektet juttatott tovább a döntőbe. Az Európai Vállalkozási Díj átadásakor azokat a sikeres kezdeményezéseket, vállalkozási elképzeléseket és gyakorlatokat díjazzák, amelyek előmozdítják a vállalkozói tevékenységet és jól tükrözik a vállalkozók társadalomban játszott szerepét.

A rövid listára jelölt pályázatok között két magyar projektet találunk: a budapesti Hotel Panda Kft. a „Felelős és felelősségteljes vállalkozás” díjkategóriában, és a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az „Üzleti környezet fejlesztése” díjkategóriában beadott pályázatát. A budapesti Hotel Pandáról az fn.hu is készített anyagot „Nem nyomingernek, kollégáknak hívják őket” címmel. A vállalkozásban az igazgatón kívül minden dolgozó “megváltozott munkaképességű”. Blogjuk itt olvasható.

A nyerteseket május 24-én hirdetik ki Budapesten a magyar elnökség egyik kiemelt rendezvényeként. Az Európai Bizottság által immár ötödik alkalommal meghirdetett Európai Vállalkozási Díj-pályázat nemzeti fordulóját Magyarországon a Nemzetgazdasági Minisztérium koordinálta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik