Üzleti tippek

A világ második legjobb iPad-magazinja a Story

A New-York-i székhelyű elemzőcég a világ 1000 magazinalkalmazása között a Sanoma Story iPad kiadását a második legjobbnak minősítette. A mértékadó McPheters & Company iMonitor összesítésében a magyar magazinalkalmazást kizárólag a tekintélyes brit Sunday Times magazin iPad-appja előzte meg, és olyan „versenyzőket” hagyott a háta mögött, mint a TIME vagy a The Washington Post.

Az iPad-en teljesen új típusú tartalomfogyasztás valósul meg. Az érintőképernyős táblagépeken másképp olvasunk majd, mint amikor a net előtt ülünk, vagy amikor magazint tartunk a kezünkben. A Story Magazin Digitális különkiadásával a Sanoma innovatív szerepet vállal az új médium nyelvének kialakításában – fejtette ki Szépvölgyi Tamás, a Sanoma MobilMédia üzletág vezetője.

A téli különszám decembertől letölthető; a McPheters & Company, mintegy 1000 iPad-alkalmazást dizájn, tartalom és használhatóság alapján osztályozó iMonitor elnevezésű listáján mindjárt a második helyet szerezte meg.

Megtiszteltetés, hogy a New York-i elemzők a The Washington Post, a TIME vagy a FORTUNE magazin iPad-különkiadása elé soroltak minket. A rengeteg pozitív olvasói visszajelzésből már sejtettük, hogy egy ilyen innovatív médiatermékeknek van helye a hazai médiapiacon is, azonban az, hogy 2010 legjobb iPad magazinjai közé választották a Story Digitális különkiadását, nagy meglepetés és nagy öröm – tette hozzá Szépvölgyi Tamás.

A Sanoma Budapest Zrt. mobilmédia-alkalmazásokat fejlesztő részlege nagy áttöréseket vár a piactól, a fejlesztés nem áll le: éppen ezért a közeljövőben több termék várható iPadra is.

(A Sanoma Budapest Zrt. az fn.hu kiadója is – a szerk. )

Ajánlott videó

Olvasói sztorik