Üzleti tippek

Innovációs pályázat vállalkozásoknak

Innováció, hatékonyság, maximalizmus, kreativitás: ezek a kulcsszavai az InnoMax 2010 pályázatnak, amelyet az Invitel második alkalommal szervez meg. Az Invitel InnoMax Díjra december 1. és 2011. január 31. között lehet nevezni.

Az idei év újdonsága, hogy elindul az InnoApps pályázat is, a főiskolások és egyetemisták versenye. Az Invitel számára fontos, hogy a legtehetségesebb fiatal „fejlesztők” is teret kapjanak és támogatást tehetségük megmutatásához, hiszen ők a jövő döntéshozói, akik innovatív, kreatív szemléletükkel hamarosan sikeres vállalatvezetőkké válhatnak.

A verseny tétje nemcsak a dicsőség: az 5-19 fős cégek 300 000 forint; a 20-69 fős cégek 500 000 forint; a 70-250 fős cégek pedig 1 000 000 forint értékű díjat nyerhetnek.

A zsűriben Krisán László, a KA-VOSZ Zrt. vezérigazgatója, dr. Kürti Sándor, a Kürt Zrt. elnöke, Orosz Györgyi, lapunk főszerkesztője, Sugár Mihály, a BellResearch vezető tanácsadója és Zsembery György, az Invitel üzleti működéséért felelős vezérigazgató-helyettese vesz részt.

A tavalyi nyertesek között vannak olyan cégek, akik számára az innováció üzleti kérdés, mert ilyen iparágban dolgoznak, ebből élnek. Például a Hedz Magyarország Kft., amely elektronikus jegyekkel, e-ticket rendszerekkel pályázott, de a 3D-s monitorokat fejlesztő iPont-Consulting Kft. is nyert. Az Opten Informatikai Kft. pedig speciális cég-adatbáziskezelő rendszerével érdemelte ki az elismerést. Az InnoMax 2010 pályázat azonban nemcsak az informatikai piac innovátorairól szól, a Medicover Zrt. például a gyógyítást segítő, az orvos-beteg kommunikációt hatékonyabbá tevő rendszer fejlesztésével nyert különdíjat.

További részletek itt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik