Üzleti tippek

Ma nyit az első magyar Starbucks

A Westendben nyitott az első hazai egység. A kávézót az AmRest Kávézó Kft. üzemelteti.

Magyarországon a kávézót a Starbucks Coffee International Inc., Starbucks Coffee Company (NASDAQ: SBUX) teljes tulajdonú leányvállalatának, valamint az AmRest Coffee Sp. z o.o, az AmRest Holdings S.E. (AmRest, WSE: EAT) teljes tulajdonú leányvállalatának közös vállalata, az AmRest Kávézó Kft. üzemelteti.

A Starbucks 2008 óta működik együtt az AmResttel, közösen nyitottak kávézókat már Csehországban és Lengyelországban is. Jelenleg összesen 16 kávézót működtetnek együtt a három országban.

A budapesti kávézóban a lánc teljes kínálata megtalálható, így a 100% Fair Trade Certified presszókávéból készült forró és hideg italok, a filteres kávék, valamint a Tazo teák is. Az üzlet emellett 16 féle arabica babkávét is kínál Latin-Amerika, Afrika, Ázsia és Csendes-Óceánia farmjairól.

Hagyományos kávéházi termékeket, így süteményeket, muffinokat, fánkokat, szendvicseket és salátákat is árulnak. A Starbucks Magyarország egyedi terméke lesz többek között a reform háromszög szendvics, a kolbászos, valamint a Pick szalámis szendvics. Ezen kívül a Gerbeaud két termékét is meg lehet majd vásárolni: a sajtos pogácsát és a mandulás-nugátos süteményt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik