Üzleti tippek

Megújult a Pannon Lapok Társaságának honlapja

A plt.hu friss arculattal, könnyen áttekinthető, gyors menürendszerrel, folyamatosan aktualizált hír- és szolgáltatói tartalommal tájékoztatja olvasóit, a kiadó ügyfeleit.

A kiadó sajtótermékei Fejér, Vas, Veszprém és Zala megyében naponta több mint 600 ezer olvasóhoz jutnak el, ezzel a vállalat vezető szerepet tölt be a térség napilappiacán – áll a közleményben.

A német Westdeutsche Allgemeine Zeitung (WAZ) cégcsoporthoz tartozó PLT a közelmúltban megújította online arculatát és tartalmi struktúráját. Az internetes oldal teljes körű áttekintést ad a vállalatról, menedzsmentjéről, anyacégeiről és a WAZ médiacsoport felépítéséről. A látogatók információkat kaphatnak a cég napilapjairól (Zalai Hírlap, Vas Népe, Napló, Fejér Megyei Hírlap, Dunaújvárosi Hírlap) és az ingyenes lapokról (Maraton, Szuperinfó).

A vállalat továbbra is működteti újságíró-stúdióját, valamint folytatja a diákokat megszólító, olvasásra nevelő programjait. A honlap folyamatosan frissül és bővül: olvashatók rajta írások a cég aktuális kampányairól, üzleti ajánlatairól, rendezvényeiről is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik