Üzleti tippek

Ajándékokért nézhetünk reklámot

Reklamfalo.hu néven új weboldal indult, ahol a reklámokhoz nyereményjáték kapcsolódik. A kérdésekre csak az tud válaszolni, aki látta a reklámot.

A reklamfalo.hu-t az AD4sale Kft. indította március 19-én. A regisztrált felhasználók reklámszpotokat nézhetnek, s amennyiben helyesen válaszolnak a reklámhoz kapcsolódó kérdésekre, nyereményjátékban vehetnek részt. A hirdetők határozzák meg a kérdéseket és ők adják az ajándékokat is.

„Az oldal a klasszikus hirdetési formák mellett több bevételi csatornát is nyit számunkra. A hirdető cégek megtekintésszámot vásárolnak, melyek díja/mértéke a megtekintések számától függ. Emellett a Reklámfaló lehetőséget biztosít a cégek számára hírlevél adatbázis építésére is, hisz a játékosok hozzájárulnak a szervező cég általi reklámanyagok fogadására” – áll a közleményben.

Az üzemeltetők szerint az oldalon könnyebben eljut az üzenet a fogyasztóhoz, s mivel a közeljövőben új funkciókkal bővül az oldal, így lehetőség lesz a reklámfilmek tesztelésére, elégedettség vizsgálatra is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik