Üzleti tippek

Román cégben szerzett tulajdonrészt a Braun & Partners

A 2009 elején alapított Braun & Partners România mellett újabb romániai cégben szerzett tulajdonrészt a B&P Braun & Partners International. A közös vállalat egyben egy új partnerség alapja is, amellyel a B&P szolgáltatásainak teljes köre elérhető lesz Romániában.

A B&P Braun and Partners International a közelmúltban aláírt szerződés szerint 49 százaléknyi tulajdonrészt szerzett a márkaépítéssel és kommunikációval foglalkozó Brandivia nevű vállalatban. A megállapodás szól arról is, hogy ez a cég 2010-ben összeolvad a 2009 elején alapított Braun & Partners Româniával, s az így megalakuló B&P Brandivia brand, reputáció, csr és public affairs tanácsadást is nyújt majd. A Brandivia ügyfelei közé olyan vállalatok tartoznak, mint a Petrom, az Unilever, a Selgros, a Xerox, a Porsche România, a GfK România és az InBev.

A Brandivia alapítója és kizárólagos tulajdonosa mindeddig Cosmin Alexandru volt, aki a továbbiakban is betölti az ügyvezetői tisztséget és felel a cég üzleti terveinek megvalósításáért. Az országában jelentős tekintéllyel bíró és széles körben ismert szakember, korábban a GfK România egyik alapítója és ügyvezető igazgatója volt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik